Znamke pnevmatik

Pnevmatike Michelin

Svetovno znano francosko podjetje Michelin je eno od štirih največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu. Svoje proizvodne obrate ima Michelin v kar 19 državah v 72 objektih. Več kot 150 milijonov gum letno zapusti ta koncern, s čimer Michelin zaseda skoraj 20 % svetovnega tržnega deleža. Pnevmatike Michelin za osebna vozila, kot tudi gume Michelin za poltovorna in tovorna vozila, so znane po svoji odlični kakovosti, vzdržljivosti in oprijemljivosti cestišča. Letne pnevmatik Michelin so po nekaterih podatkih pri nas druge najbolj prodajane gume, kar za podjetje z več kot stoletno tradicijo sploh ni čudno.

Zimske pnevmatike Michelin »

Pnevmatike Kleber

Kleber je francoska znamka pnevmatik, ki danes spada pod francoski koncern Michelin. Kleber proizvaja pnevmatike in gume, ki spadajo v srednji cenovni razred. Kleber gume in pnevmatike so dober kompromis med ceno in kvaliteto. Njihove gume in pnevmatike so zelo popularne, tako se Kleber uvršča med prvih šest najbolj popularnih proizvajalcev v Evropi. Gume in pnevmatike Kleber dobavlja različnim avtomobilskim proizvajalcem za prvo vgradnjo. Avtomobilski proizvajalci, ki nameščajo Kleber gume na nove avtomobile so: Opel, Peugeot, Renault, Suzuki in Volkswagen. Podjetje Kleber je zelo inovativno podjetje. Tako so pred kratkim razvili povsem drugačen sistem odvajanja vode izpod gume.

Zimske pnevmatike Kleber »

Pnevmatike BF Goodrich

Blagovna znamka BF Goodrich izhaja iz Amerike in spada danes v Evropi pod francoski koncern Michelin. BF Goodrich gume so kakovostne in cenovno dostopne pnevmatike. Odlikuje jih dobra kakovostna izdelava, dobra odzivnost in dober nadzor nad vozilom. BF Goodrich gume so znane tudi po tem, da se za njih odločajo tekmovalci v avto moto športih, kjer dosegajo vrhunske rezultate.

Pnevmatike Tigar

Tigar gume izdeluje srbsko podjetje Tigar. V letu 2001 jih je pod svoje okrilje vzelo svetovno znano podjetje z gumami Michelin. Tako vsi proizvodi odgovarjajo vsem standardom in zahtevam EU in ZDA. Gume Tigar so namenjene za osebna vozila in lahka tovorna vozila. Tigar gume so cenovno ugodnega razreda in so izdelane posebej za Evropske vremenske razmere in cestne površine. Tigar gume so pravo razmerje med ceno in kvaliteto, ki vas ne bo razočarala.

Pnevmatike Sava

Pnevmatike Sava s svojo dolgoletno tradicijo predstavljajo zanesljivo izbiro. Sava je po vsem svetu znana po proizvodnji kakovostnih, zanesljivih in trpežnih pnevmatik. Njen širok izbor pnevmatik je odlično nadomestilo za dražje blagovne znamke. Pnevmatike Sava se ponašajo s preskušeno tehnologijo, ki zagotavlja trpežnost, ne da bi bila pri tem prizadeta zmogljivost pnevmatike. Sava nudi tisto, kar je za številne voznike idealna kombinacija: zanesljive pnevmatike za razumno ceno.

Pnevmatike Goodyear

Inovativne pnevmatike GOODYEAR z odličnimi lastnostmi zadovoljujejo pričakovanja najzahtevnejših kupcev. Blagovna znamka Goodyear s 112-letno tradicijo predstavlja visoko zmogljive pnevmatike, ki spadajo v t. i. premium razred. Goodyear ponuja »varnost skozi inovacije« in je prava izbira za voznike, ki na prvo mesto postavljajo varno ter udobno vožnjo. Tudi pri nas so letne gume Goodyear ene najbolj prodajanih gum. Pnevmatike se proizvajajo tudi v Sloveniji v Kranju.

Pnevmatike Fulda

Pnevmatike FULDA so že od nekdaj zasnovane tako, da omogočajo varno vožnjo tudi v najtežjih voznih razmerah. Avtoplašči Fulda so tudi cenovno privlačni ter se odlikujejo po veliko prevoženih kilometrih in prihranku pri gorivu, kar sta dandanes med potrošniki precej iskani lastnosti. Podjetje in znamka Fulda kupcem ponuja več izdelkov; zimske in letne pnevmatike za osebna vozila, gume za 4×4, poltovorna vozila in tovorna vozila, pa tudi gume za kmetijsko mehanizacijo.

Pnevmatike Dunlop

Pnevmatike DUNLOP so vrhunske kakovosti namenjene voznikom, ki uživajo v dinamični vožnji. Gre za visoko zmogljive pnevmatike, ki omogočajo, da resnično »začutite cesto«. Dunlopove obsežne izkušnje na tekmovalnem področju so privedle tudi do inovativnih tehnologij za izdelavo pnevmatik za vsakodnevno vožnjo. V nenehni želji po povečevanju užitka v vožnji Dunlop nudi vzdržljive avtoplašče, izdelane po najnovejši tehnologiji.

Pnevmatike Blackstone

Blackstone pnevmatike so zanesljiv in kvaliteten produkt zelo poznanega proizvajalca pnevmatik v Evropi. Tako, kot  vsi njegovi proizvodi, so tudi Blackstone pnevmatike kvalitetne izdelave in so znane po dobri vodljivosti in imajo dolgo življensko dobo. Blackstone pnevmatike so priporočljive tako za majhne avtomobile, kot za večje ali športne avtomobile, saj je udobje med vožnjo na visoki ravni. Blackstone pnevmatike so pravo razmerje med ceno in kvaliteto. Z nakupom Blackstone pnevmatik boste dobili dobro gumo za dobro ceno

Pnevmatike Bridgestone

Bridgestone je eden največjih svetovnih proizvajalcev pnevmatik z glavnim sedežem na Japonskem. Bridgestone pnevmatike so visoko kvalitetne pnevmatike za osebna vozila, 4×4 vozila in lažja tovorna vozila. Odlikuje jih odlična izdelava, udobnost v vožnji ter dobra vzdržljivost. Velika paleta izdelkov omogoča, da vsak voznik najde primerno pnevmatiko ne glede na vrsto vozila ali način vožnje. Bridgestone pnevmatike so ime za kakovost in odličnost.

Pnevmatike Continental

Nemško podjetje Continental s sedežem v Hanovru je četrti največji proizvajalec gum na svetu. Njihov proizvodni sortiment sestavljajo tako gume, kot tudi zavorni sistemi, tahografi in drugi deli avtomobilske industrije. Continental je na nekaterih območjih znan tudi pod drugimi imeni, kot so General, Barum ali Euzkadi, ki prav tako predstavljajo gume. Letne gume Continental so pri nas zaželjene predvsem zaradi dobre kvalitete, oprijemljivosti cestišča in udobja med vožnjo. Pnevmatike kupujejo lastniki osebnih vozil, gume Continental pa so zaželjene tudi med lastniki vozil 4×4 in ostalih vozil.

Pnevmatike Yokohama

Tihi tek, dober oprijem, zmogljivost, tehnologija, ekonomičnost in udobje so glavne lastnosti letnih pnevmatik japonskega proizvajalca YOKOHAMA.  Vrhunske pnevmatike za vse načine vožnje in uporabe. Prav to je razlog, da uživajo zaupanje najuglednejših evropskih proizvajalcev, ki vgrajujejo pnevmatike Yokohama na na nova vozila.

Pnevmatike Pirelli

Italijansko podjetje Pirelli, ki proizvaja zimske in letne gume, je bilo ustanovljeno leta 1872 v Milanu. Prve gume so izdelali leta 1901, od takrat naprej pa ta proizvajalec gum proizvaja izjemno kvalitetne pnevmatike višjega cenovnega razreda. Gume Pirelli se proizvajajo v kar 24 tovarnah po celem svetu, prodajajo pa se v 160 državah. Tako zimske, kot tudi letne gume Pirelli na raznih testih dosegajo vrhunske rezultate, zato so priljubljene tudi med vozniki s ponavadi malce boljšimi jeklenimi konjički. Gume Pirelli so morda res malce dražje, vendar gre za vrhunsko kvaliteto gume, ki se seveda tudi bolje oprime cestišča.